Bu Blogda Ara

17 Aralık 2006 Pazar

Kayıp kıta: LOST

Doğrusu öyle tahmin ediyorum ki lost dizisinin nasıl müptelası
olmuşsak bu dizinin balonu
aynı hızda sönecek. Ama hayır, dizi tahminimce daha yıllar boyu sürecek.

X files dizisinin yıllarca takipçisi olmuştuk, spoiler vermeyeceğim(sadece duyduklarım var) ama diğer ucuz amerikan dizilerinden bir farkı kalmayacağını söyleyebilirim.

Diğer taraftan 4400 dizisi de hoş ve başarılı bence (gerçi isyankar 4400 ler ile ntac arasında savaş sadece 1 bölümde ansızın çıktı-hmm bu çok ucuz numaraydı yoksa bir başka balon mu olacak? göreceğiz)

Aslında fazla tv izlemiyorum. Kahvaltımı ederken Ntv, pazar ve perşembeleri cnbce.Perşembe simpsons ve scrubs, pazar günü xfiles, battlestargalactica, nip/tuck, smallville ve 4400 tekrarı...

Ah yine daldım gittim lost dan bahsedecektim. Diyebilirsiniz ki, lost u öylesine karıştırdılar ki,
yapımcıları bile dizinin sonu nereye doğru gidiyor bilmiyorlar. Hayır, hiç değil. Tamamen ne yaptıklarını,dizinin nereye gittiğini ,sonunda ne olacağını biliyolar. Birkaç yedek planları(alternatif sahneler ve sonlar), diziye zaman zaman katacakları konuk oyuncuları var akıllarında, o kadar.

Lost ile ilgili yapabileceğim en iyi tahmin şöyle olacak: Dharmanın amerikan hükümetinin gayriresmi olarak paranormal olaylar ve kişilerle ilgili yaptığı savaş amaçlı bir kuruluş olduğu ortaya çıkacak. Others ile resmen tanışacaklar- sadece yabaniliklerinden ve inandıklarından dolayı onlarla tam anlamıyla kaynaşamayacaklar. Adada su
altındakiler de dahil olmak üzere
birkaç Hatch daha bulunacak. Aşk ilişkileri ilerleyecek yeni çocuklar
doğacak ve varolan ilişkilerin
birkaçı bozulacak-bitecek. Desmond gibi HATCH-zede en az 3 kişi daha bulunacak. Muhtemelen yine desmond gibi adaya gelen en az 1 tekne daha olacak. Ormanda gezerken bir de şanssız bedevi bulacaklar-kutup ayısına hitaben :D .Farkında mısınız bilmiyorum ama dizi Jack ile başladı, muhtemelen Jack ile bitecek ve ... jack kendisi de dahil adadaki herkesi nükleer bir bomba ile öldürecek.Kimse kurtulamıyacak ve biz ekrana bakıp Hassss.... diyip mal mal koltuğumuza yıkılacağız.

Hey, kaybolmayın bir yere :D
(dont get LOST)

PEACE OUT,
Yankizulu

1 yorum:

  1. Merhaba;

    Her nekadar bende de muptelalik uyandirsada bu dizi artik biktim.
    Son sezonda kafam allak bullak oldu..

    YanıtlaSil